Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرحدی گفت: خوبی بسیج این است که درهای آن به روی همه باز است و تفکیکی وجود ندارد و تنها سازمانی است که همچنان اینگونه عمل می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، پیمان سرحدی در اولین همایش نخبگان علمی در تبریز اظهار داشت: چند سالی است که هیچ جا برای سخنرانی حاضر نمی‌شوم اما وقتی گفتند که این برنامه برای سازمان بسیج علمی است آمدم زیرا نقطه شروع رشد ما بسیج علم و فناوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در تمام سال‌ها تیمی پشت کار بود و من به عنوان نماینده‌ی این تیم افتخاراتی را برای کشور کسب کردم.

دبیر کل جایزه بزرگ اختراعات ایران در خصوص آغاز فعالیت‌های علمی‌ عنوان کرد: از دوران نوجوانی به دنبال نهاد و سازمانی بودیم که حمایتمان کند اما چون بستر مناسبی وجود نداشت هیچکس نتوانست به ما کمک کند و بعد از مدتی با بسیج علمی و فناوری آشنا شدیم.

وی افزود: بعد از آن در دانشگاه وارد فضای تجاری سازی شدیم و شاید دلیل موفقیت ما حرکت به سمت تجاری سازی بود، اگرچه علم و فناوری واژه‌های قشنگی هستند اما اگر به ثروت تبدیل نشوند به درد نمی‌خورند.

سرحدی با اشاره به عدم وجود نقطه اتصال میان نخبگان و دستگاه‌ها گفت: چه اتفاقی افتاده که ما با این ظرفیت شرکت‌های بزرگ اروپایی را ساپورت می‌کنیم اما خودمان نمی‌توانیم کاری انجام دهیم؟ در این کشور پول، فضای کافی و استعداد وجود دارد اما کمبودی باعث می‌شود نقطه اتصالی وجود نداشته باشد.

وی در خصوص نقش بسیج در حرکت‌های علمی اذعان داشت: بسیج می‌تواند محور پیشروی باشد تا نخبگان ما به خارج از کشور نروند،خوبی بسیج این است که درهای آن به روی همه باز است و تفکیکی وجود ندارد و تنها سازمانی است که همچنان اینگونه عمل می‌کند.

تنها ایرانی جز ده مخترع برتر جهان در اشاره به مهاجرت نیروهای نخبه ابراز کرد: نخبه کسی است که بماند و کار کند از کسانی که رفتند دلگیر نیستم حتما برای آنها مشکلاتی وجود داشت اما از چهل نفر همکلاسی ما در مقطع کارشناسی 38 نفر مهاجرت کردند.

وی ادامه داد: در کشور ما برعکس ژاپن و چین سعی می‌کنند فرد موفق را زمین بزنند و به همین دلیل نخبه‌های ما سرخورده شدند و اولین کار ما تزریق امید و انگیزه به آنهاست، هرنخبه‌ای رویایی دارد و اگر رویای آنها را بگیریم به یک آدم مرده تبدیل می‌شوند.

سرحدی با بیان اینکه هر شکست مقدمه پیروزی است، تصریح کرد: اولین شرکت ما چندین بار تعطیل شد و در شرکت دوم و سوم کاملا شکست خوردیم اما موفقیت فاصله طی کردن از شکستی به شکست دیگر است و اگر فیلمی از کار ده سال گذشته تا امروز ما را ببینید از نقطه زیر هزار به هزار رسیده‌ایم.

وی ادامه داد: امروز دیگر وقت این نیست که بگوییم اگر فلان سازمان حمایت کرد از کشور می‌رویم باید بمانیم، کار کنیم و تغییر ایجاد کنیم، کسی که نخبه است لطف خدا برای اثرگذاری وی می‌باشد و باید سماجت داشته باشد.

این کارآفرین برتر جوان توضیح داد: استعداد ده درصد موفقیت است و نود درصد پشتکار و تلاش می‌باشد، بسیاری از کسانی را می‌شناسم که می‌توانستند کارهای بزرگی انجام دهند اما امروز سخت ترین کارشان برداشتن کیفشان است.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: می‌دانم که تبریز نخبه‌های بسیاری دارد که بیشتر آنها متاسفانه مهاجرت کردند اما من تبریزی‌ها را می‌شناسم و می‌دانم چه انرژی در آنها وجود دارد که کار کنند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سرهنگ مهدی صادق پور، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در نشست خبری با رسانه های استان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این نهاد پرداخت و گفت: قرارگاه امام حسن(ع) دارای ظرفیت عظیم در حوزه محرومیت زدایی است و تنها مشکل پیش روی این قرارگاه تامین بودجه است.

وی افزود: در بحث محرومیت زدایی تامین آب شرب و کشاورزی مناطق محروم و روستایی از اول فروردین سال جاری نزدیک به ۱۵ طرح جهادکشاورزی برای کمک به مردم انجام شده و در طرح قرارگاه امام حسن بیش از ۹۶روستا باید آبرسانی شود که با انجام این کار بیش از ۱۱ روستا از آب شرب برخوردار می شوند.

سرهنگ صادق پوربا بیان اینکه بسیج سازندگی با کمترین هزینه بیشترین خدمات را ارایه می دهد اظهارکرد: در بخش راه و برش کوه های صعب العبور بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان برآورد هزینه شده است در حالی که با ۶۰۰ میلیارد تومان هم تمام نمی شود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین ادامه داد: بسیج سازندگی در ۱۲عرصه فرهنگی، جهادی، عمرانی، پزشکی و دامپزشکی، کشاورزی در قالب جهادی خدمات رسانی می کند و تمام پروژه های آبرسانی از مبدا تا مخزن ذیل قرارداد با قرارگاه امام حسن(ع) منعقد شده است.

وی به ۵۵۰ عنوان برنامه توسط پایگاه‌های بسیج محلات در استان اشاره کرد و گفت: در بحث سیل سیستان ۲ تریلی اقلام مورد نیاز به منطقه توسط بسیج سازندگی به ارزش ۳۸۰ میلیون تومان ارسال شد. برای بیان زدایی بیش از ۵۰۳هزار اصله نهال و بذر توسط بسیجیان کاشته تا در امر مهار ریز گردها و کنترل سیلاب های سطح و جلوگیری از فرسایش خاک اقدام موثر انجام گردد.

سرهنگ صادق پور به راه‌اندازی ۴۳ صندوق قرض الحسنه مردم پایه در مناطق مختلف استان اشاره کرد و توضیح داد: این صندوق‌ها با هدف بانکداری بدون ربا توانستند از سوی خود مردم به سه هزار و ۴۷۰ متقاضی مردمی تسهیلات اعطا کنند که رقم آنها ۲۷۰ میلیارد ریال بود.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین خاطرنشان کرد: طی تفاهم نامه با اداره امور اقتصاد و دارایی و اداره کار و رفاه و تعاون با اعتبار ۱۷۸ میلیارد تومان۱۳۷۲ شغل ایجاد شده است و برای حمایت از شرکت های دانش بنیان ۱۵ شرکت شناسایی و ۵۷ شغل به همراه ۶۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: در سال گذشته ۴۲۱ باب مسکن برای محرومین در نظر گرفته شده و تعداد ساخت، بازسازی و مرمت هزار و ۱۱۸ واحد در دستور کار بسیج سازندگی است.

سرهنگ صادق پور ادامه داد: در سال گذشته برای تامین آب شرب روستایی ۲۸ مخزن آب، ۵ حلقه چاه عمیق حفر و ساخته شده است. اقداماتی مانند آسفالت جاده روستایی، محوطه بسیج و گلزار شهدا به همراه احداث ۶ دهنه پل از اقدامات بسیج در راستای خدمت به محرومین بوده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اظهارکرد: انتقال بیمارستان ۲۲بهمن اعصاب و روان قزوین و ساخت ۶۵ واحد خانه سالمند، مدرسه، خانه بهداشت از اقدامات نتیجه بخش بسیج سازندگی بوده است و به دنبال تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان هستیم تا در موارد بحران بتوانند نقش موثری را ایفا کنند.

وی به برنامه های سال جاری اشاره کرد و گفت: تجهیز قرارگاه امام سجاد(ع) و تاکستان، تکمیل ۵ مجتمع آبرسانی، قراردادهایی با منابع طبیعی در خصوص آبخوان داری و آبخیزداری، تکمیل پل میزوج و راه روستایی و ساخت ۴۰واحد مسکونی برای محرومین جز اولویت های بسیج سازندگی در سال جاری می باشد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902107

دیگر خبرها

  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • دیدار زاگرس مهاباد با تیم حریف نیمه‌تمام ماند
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • کاهش ناترازی انرژی با نصب پنل‌های خورشیدی در اصفهان
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین